Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Aproape totul despre site-urile web

Am incercat sa sintetizam pentru dvs. tot ceea ce tine de site-urile web intr-o mini-serie de articole informative despre site-urile web in general.

Pe masura ce vor fi disponibile, aceste articole vor fi afisate in paginile site-ului nostru. In principal am vrut sa acoperim urmatoarele domenii de interes, pe care multi nu le inteleg pe deplin:

Numele de domeniu - ce este, cat costa, de unde se cumpara

Realizarea unui site web - cine stie sa faca site-uri web, cat costa, ce diferente exista intre o tehnologie web sau alta

Gazduriea site-urilor web - ce presupune aceasta, cat costa si ce avantaje ofera unele servicii de hosting fata de altele

Promovarea site-urilor web - cum se face, cat costa si mai ales de ce este nevoie de optimizarea unui site

In afara de aceste articole, vom incerca sa va aducem pe parcurs si alte articole interesante prin care speram sa facem putina lumina pentru dvs. in zona ce tine de site-uri web, aplicatii web si software personalizat. Adica ceea ce facem noi zi de zi.

Informatii utile despre internet / web

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.