Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Solutii software pentru problemele dvs

Servicii de realizare a site-urilor web

Coral Design este o firma specializata in dezvoltarea site-urilor web pentru firme.

De ce sa apelati la noi pentru crearea unui site web?

Crearea site-urilor web nu este apanajul exclusiv al firmelor de web-design sau de software in general. Chiar si un elev de liceu poseda suficiente cunostinte tehnice pentru realizarea unui site web perfect functional. Firmele de software ofera insa mai mult decat un simplu site web.

Contactand o firma specializata in crearea de site-uri web, precum firma noastra, aveti garantia unor lucrari de calitate, un cadru legal pentru derularea contractelor de servicii si beneficiati de experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu.

Coral Design ofera servicii de: 

 • creare de site-uri web
 • realizare de magazine online
 • programare web
 • web design
 • optimizare site-uri
 • gazduire a site-urilor web

Pe langa acest pachet de servicii de baza, clientii nostri beneficiaza de toate serviciile web conexe unui site web:

 • mentenanta site-ului web (intretinerea site-ului si actualizari periodice, mici modificari de structura)
 • extinderea ulterioara a site-ului
 • re-design complet site-uri
 • servicii de optimizare a continutului paginilor web pentru motoarele de cautare - SEO
 • promovare online si campanii de internet marketing
 • realizarea lunara a statisticilor de trafic
 • cresterea gradului de ergonomie prin optimizarea navigarii in site
 • cresterea ratei de conversie a site-ului web
 • realizarea de fotografii profesionale si prelucrarea lor pentru site

Apeland la noi beneficiati de un ciclu complet de dezvoltare web, de la analiza necesitatilor clientilor, crearea site-ului web, si pana la gazduirea si intretinerea site-ului web, in paralel cu servicii de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare, adica aproape tot ce tine de domeniul site-urilor web pentru firme.

Ne adresam in principal firmelor din Cluj-Napoca si din orasele mari ale Transilvaniei (Oradea, Salaj, Alba Iulia, Targu Mures, Sibiu, Baia Mare), insa activitatea de realizare a site-urilor web, prin natura ei, face posibil si lucrul cu clienti din zone mai indepartate geografic, deoarece aproape 90% din comunicarea necesara se poate desfasura prin mijloace electronice: internet, email, telefon.

Pana in prezent firma noastra a realizat site-uri web pentru clienti din diferite domenii de activitate: vanzari online, prestari de servicii medicale, tranzactii imobiliare si cercetare, atat din tara, cat si din afara ei.

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.