Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Aproape totul despre site-urile web - Pasul 5: Mentenanta site-ului web

Acesta este ultimul articol din mini-seria de articole dedicate subiectelor esentiale din jurul site-urilor web.

Prin mentenanta intelegem actiunea periodica de intretinere si actualizare a continutului site-ului. Indiferent de cauzele care o determina, actualizarea continutului este necesara. Fie ca au intervenit modificari la datele dvs. de contact, fie ca doriti sa afisati stirile de interes pentru vizitatorii dvs. imediat ce devin disponibile, mentenanta este cea care are grija ca publicul dvs. fidel sa revina pe site in mod periodic.

Sub aspectul optimizarii unui site pentru motoarele de cautare, mentenanta este aproape obligatorie. Un motor de cautare care vede ca o anumita pagina din site este diferita fata de cea pe care a vizitat-o ultima data il face sa creada ca acea pagina se modifica mai des si o va vizita si pe viitor mai des. Daca insa nu vede nici o modificare de la o vizita la alta, o va considera ca fiind "statica" si nu o va vizita la fel de des, astfel ca de ex. o modificare facuta in scop SEO asupra paginii respective nu va fi indexata la timp si optimizarea va dura mai mult.

Cum se face mentenanta unui site web?

Modificarea continutului unei pagini web se poate face in mai multe moduri, in functie de tehnologiile folosite la realizarea site-ului. O pagina web statica va putea fi modificata doar daca se modifica direct codul sau sursa HTML folosind un editor de texte sau un program specializat in editarea paginilor web.

Site-urile dinamice pot contine pagini al caror continut poate fi actualizat online folosind editoare de text specializate sau module de administrare proprii. In acest fel mentenanta se poate face foarte rapid si usor chiar de catre proprietarii site-ului fara a fi nevoie ca acestia sa posede cunostinte de HTML. Continutul paginilor este memorat intr-o baza de date iar modificarile aduse continutului unei pagini se salveaza in respectiva baza de date fiind apoi afisate imediat in site in forma modificata.

Coral Design va poate oferi un modul de administrare online a continutului paginilor site-ului, astfel incat dupa predarea site-ului catre beneficiar nu mai este nevoie de interventia noastra de fiecare data cand acesta doreste sa modifice continutul paginilor web.

Diferenta de pret intre un site static si unul dinamic se poate recupera foarte rapid prin renuntarea la serviciile de mentenanta ulterioare momentului predarii unui site. Training-ul pentru utilizarea modulului de administrare a site-ului se face o singura data la predarea site-ului si din acel moment beneficiarul isi poate face singur toate actualizarile pe care le considera necesare.

 

<< Pasul 4: Optimizarea site-urilor web  

Informatii utile despre internet / web

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.