Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

VREAU UN SITE WEB PENTRU FIRMA MEA

Daca ati ajuns aici inseamna ca doriti sa va faceti un site web.

Daca am fi ca si restul firmelor de webdesign din tara (si sunt slava Domnului fara numar), in aceasta pagina ar trebui va lamurim si sa va intarim ideea ca

  • un site web e exact ceea ce va trebuie si ce va lipseste
  • ca e cea mai buna decizie sa va faceti ACUM un site web,
  • ca TOATE firmele trebuie sa aiba un site web,
  • ca deja TOTI au site-uri web si ca nu se mai poate in ziua de azi fara un site,
  • ca trebuie musai sa va faceti un site web din alte 100 si 1000 de motive, etc

Adevărul ... 

Ei bine, adevarul este ca NU este obligatoriu sa aveti propriul site web. De multe ori un site web nu face altceva decat sa va incarce nota de plata lunara, sa va faca sa scoateti si mai multi bani din buzunar (chiar si DUPA ce il faceti si credeti ca totul s-a terminat)

De multe ori toate aceste cheltuieli cu site-ul web se aduna luna de luna, fara ca site-ul web sa va aduca absolut nici un beneficiu sau sa aduca beneficii mult mai mici decat cheltuielile ocazionate de crearea si exploatarea sa. Desi nimeni nu vrea sa recunoasca public acest lucru, este un lucru comun si se intampla multor firme, mai ales atunci cand site-ul web nu este bine gandit si proiectat si nici nu este corect realizat de firmele la care apeleaza.

Daca va doriti un site web si nu v-ati gandit ce se intampla mai departe, daca totul se rezuma la simpla existenta a acestui site, sfatul nostru este sa va opriti putin, sa analizati problema din mai multe unghiuri si sa vedeti daca in final site-ul web va aduce un beneficiu in activitatea dvs. sau in cateva luni se va dovedi doar o cheltuiala suplimentara.

Ce se poate face...?

Inainte de a va decide ca aveti nevoie de propriul site web, ati incercat alternativele gratuite si low-budget?

1. Pagini gratuite pe retelele sociale 

De cand au aparut Facebook, Google+, Flickr, Instagram si alte retele de socializare, o mare parte din utilizatorii de internet au inceput sa se invarta in jurul acestor site-uri de socializare si sa isi petreaca o buna parte din timp navigand de la o pagina de Facebook la alta, de la Facebook la Twitter si la Instagram si inapoi la Facebook.

Cum timpul nu s-a prea dilatat in ultima vreme, in mod normal timpul petrecut de acestia pe Google si pe restul site-urilor de internet nu a putut decat sa scada si acestea au ajuns sa fie tot mai rar vizitate. De asemenea, daca exista ceva interesant de aflat pe Internet, acest lucru se va raspandi mult mai rapid si mai mult daca ar fi postat pe Facebook, Twitter si Google+ decat daca ar fi aparut pe un site web normal - clasic.

De ce sa nu incepeti prin a va deschide o pagina de Facebook, Google+, Twitter sau Instagram inainte de face pasul spre un site web propriu? Mai ales daca aveti un business bazat pe hobby-uri, sport, moda, restaurant, produse de nisa, alte domenii pentru care s-au dezvoltat grupuri si comunitati online pe retelele de socializare, nu vad de ce sa nu incepeti sa activati cu propria dvs. pagina de Facebook sau Google+.

Mai exista un aspect legat de aceste site-uri de socializare gratuite. Aceste site-uri reprezinta la ora actuala nucleul in jurul caruia trebuie sa va construiti strategia de marketing. Dupa ce aveti creata baza de urmaritori (followers) - care de ce sa nu recunoastem ca in final nu sunt altceva decat o lista foarte buna de clienti potentiali - este mult mai usor apoi sa faceti trecerea la un site web propriu prin care sa va vindeti mai usor produsele si serviciile oferite.

2. Ati auzit de blog-uri? Sunt gratuite. Si usor de utilizat. Si foarte eficiente.

Ca sa scrieti cateva pagini despre dvs. sau afacerea dvs. este atat de simplu si de ... gratuit, incat nu merita sa dati bani pe realizarea unui site web. Puteti sa va creati propriul blog in doar 3 minute. Exista blog-uri gratuite oferite de wordpress, blogger si alte platforme online care va aloca un spatiu gratuit si va permit sa va prezentati in cuvinte si imagini tot ceea ce aveti nevoie sa transmiteti celor care va cauta.

Mai mult decat atat, blog-urile au fost construite pentru a pune in legatura oamenii care au preocupari si inclinatii specifice intr-un anumit domeniu. Adica exact ceea ce trebuie facut atunci cand va promovati afacerea dvs.

3. Site-uri de anunturi gratuite.

Lasati-i pe altii sa faca munca mai grea. Puteti beneficia de tot ceea ce inseamna pagina de prezentare a firmei dvs. inscriindu-va firma sau anunturile importante de servicii si produse pe o sumedenie de site-uri web care se doresc a fi cataloage online, directoare web, site-uri de anunturi cu sau fara plata, site-uri specializate in anumite domenii.

În ultima instanță....

Daca ati incercat deja variantele de mai sus si cunoasteti care sunt neajunsurile fiecaruia, atunci inseamna ca sunteti pregatit sa faceti trecerea la un site web propriu.

Veti sti exect ce sa cereti unei firme de web design atunci cand ii veti cere sa va creeze un site in asa fel incat site-ul nou creat sa va ajute cu adevarat in munca dvs. Veti sti ce anume sa contina si ce nu. Veti sti cum ar trebui prezentate informatiile si mai ales cum sa nu fie.

De asemenea, veti fi constient si de faptul ca pretul platit pentru realizarea acestui site il veti putea recupera prin beneficiile pe care vi le va aduce noul site si de asemenea veti sti ca un site web odata facut poate sa va deschida noi oportunitati de afaceri daca stiti cum sa il exploatati in mod inteligent.

Nu ne ramane decat sa va spunem ca suntem la dispozitia dvs. pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate la un pret mai mult decat decent. Nu ezitati sa ne contactati, va raspundem la orice intrebare legata de site-ul web pe care doriti sa-l realizati ! 

Despre firmele de web-design ... in general

Nu lasati firma de web design sa ia toate deciziile legate de site-ul dvs. O firma de web design este o firma care: proiecteaza site-uri, creaza machete grafice, realizeaza design-uri, insa trebuie sa stiti ca acele firme de web design nu fac munca dvs. Nu vand produse si servicii clientilor dvs. Nu rezolva problemele pe care le rezolvati dvs. pentru clientii dvs. In cel mai bun caz creaza site-uri web care functioneaza fara erori.

Sa zicem de exemplu ca sunteti o firma care vinde si instaleaza centrale termice. Intrebarea tipica pe care o auzim noi - si probabil cele mai multe firme de de web design - de la clientii noi este: "Cate site-uri de vanzare de centrale termice ati mai facut?". De fapt, ca sa va faceti o idee despre cat de multe stie o firma de webdesign despre vanzarea centralelor termice ar trebui sa intrebati: "Cate centrale termice ati vandut?".Niciuna? Ei bine, la asta se rezuma experienta de vanzari de centrale termice a unei firme de web design.

De aceea, nu va asteptati ca acea firma de webdesign sa va faca un site de vanzari de centrale termice care sa functioneze in cel mai bun mod posibil pentru dvs. In final dvs. sunteti cel care trebuie sa comunice firmei de web design ce ar trebui sa contina si mai ales cum sa functioneze un site web pentru a deservi cel mai bine activitatea firmei dvs.

Vreti sa creeati un site care sa vanda? Aveti deja un site si doriti ca acesta sa functioneze corect si sa genereze profit? Pentru acest lucru exista un alt tip de servicii, si anume Servicii de marketing si promovare online.

Prin aceste servicii, o firma specializata si in Promovare si marketing online va poate ajuta sa va imbunatatiti site-ul din punct de vedere al aspectului, functionalitatii si eficientei economice. In urma unei analize, se vor aplica strategiile de marketing si promovare potrivite, in functie de activitatea pe care o desfasurati, concurenta si obiectivele de dezvoltare, pentru a creste eficienta site-ului dumneavoastra si profitul pe care acesta il genereaza, urmarindu-se ca site-ul web sa devina un mijloc real de sustinere si crestere pentru afacerea dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de un site web bine realizat sau de cresterea eficientei economice a site-ului pe care il aveti deja, completati o cerere de oferta. Este gratuit!

 

 

 

 

 

Informatii utile despre internet / web

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.