Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Solutii software pentru problemele dvs

Solutii de gestiune interna a firmei

Cele mai multe firme dispun de diverse aplicatii software care le ajuta in activitatea de zi cu zi pe diverse domenii (contabilitate, personal, stocuri, etc). Ceea ce le lipseste este probabil o aplicatie care sa permita comunicarea intre departamente, prin folosirea in comun a tuturor datelor care circula in interiorul firmei. Aceasta nevoie devine si mai stringenta atunci cand distanta intre punctele de lucru sau intre departamente este mai mare si comunicarea intre angajati este ceva mai dificila.

Rolul aplicatiilor de gestiune interna este acela de a usura comunicarea intre departamente si obtinerea facila unor date sintetice, reducand costurile de exploatare si nevoia de a introduce de mai multe ori acelasi set de date in mai multe aplicatii separate. O solutie integrata de gen ERP ar putea sa fie prea mult prea costisitoare pentru firma dvs. Din acest motiv, in unele situatii solutiile personalizate sunt de preferat celor ERP, care sunt destinate in special firmelor mari.

Coral Design va poate oferi o aplicatie de gestiune interna care sa va rezolve aceste probleme de comunicare intre departamente si sa contribuie la eficientizarea tuturor activitatilor din cadrul firmei. Dupa o analiza prealabila a situatiei firmei dvs, va putem propune o solutie software de gestiune personalizata pe care o puteti folosi in mod eficient in conducerea activitatii economice de zi cu zi.

La elaborarea aplicatiei software personalizate se tine cont de posibilitatile curente ale firmei (financiare, umane sau mijloace fixe), dar si de planurile de extindere ulterioare ale activitatii.

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.