Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Solutii software pentru problemele dvs

Servicii de optimizare a site-urilor web.

Optimizarea site-urilor web este o operatiune absolut necesara pentru site-urile care urmaresc atragerea publicului larg. Daca site-ul dvs. este destinat strict pastrarii relatiilor cu clientii existenti sau pentru a fi utilizat de catre un grup restrans de persoane, probabil ca nu veti avea nevoie de aceste servicii de optimizare web.

Daca insa doriti sa atrageti vizitatori noi, sa va faceti cunoscute produsele si serviciile unui numar mai mare de potentiali clienti, atunci cu siguranta veti avea nevoie de servicii de tip SEO (Search Engine Optimization) si SEM (Search Engine Marketing).

Coral Design ofera la preturi foarte avantajoase servicii de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare importante la ora actuala. Daca sunteti interesati de aceste servicii de optimizare sau daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Va vom raspunde solicitarilor dvs. cu toate informatiile de care aveti nevoie si va vom face o oferta de preturi si servicii in functie de necesitatile exacte ale firmei dvs.

Serviciile de optimizare web presupun efectuarea unor modificari mai mult sau mai putin subtile in continutul si structura site-ului, in asa fel incat paginile site-ului sa fie indexate corect de catre motoarele de cautare si link-urile catre site-ul dvs. sa apara printre primele in lista de rezultate ale cautarii atunci cand un vizitator face o cautare dupa anumite cuvinte cheie.

De obicei se realizeaza un studiu de marketing pentru a afla cuvintele cheie si expresiile cele mai des folosite in domeniul in care activeaza o anumita firma, apoi se trece la studierea concurentei din domeniu, urmand ca in functie de rezultatele acestor studii sa se faca optimizarea site-ului pentru expresiile respective. Toate aceste proceduri necesita o perioada de timp de pana la 2 saptamani, iar rezultatele muncii de optimizare devin vizibile dupa o perioada de cateva saptamani.

Aceste rezultate se pot cuantifica prin mijloace tehnice specifice mediului internet (statistici si analize de trafic, analiza comportamentului vizitatorilor unui site) cat si prin mijloace economice si contabile (cresterea volumului cifrei de afaceri, cresterea si diversificarea portofoliului de clienti, cresterea ariei de acoperire geografice a firmei dvs, etc)

Pentru a mentine o buna pozitionare a site-ului in motoarele de cautare si dupa ce s-a atins ţinta initiala trebuie efectuata o munca aproape continua  de optimizare a site-ului.

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.