Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Solutii software pentru problemele dvs

Site-uri de comert electronic si magazine online

 

Coral Design creeaza magazine online pentru firmele care vand produse sau servicii. Pentru realizarea magazinelor online folosim un modul de magazin virtual dezvoltat de firma noastra, un modul de e-commerce numit iNTELcart. Acesta poate fi folosit atat pentru a construi baza unui site nou, cat si pentru a fi integrat intr-un site web existent.

Ce avantaje vă aduce un site de comerţ electronic?

Puteti considera magazinul virtual ca fiind un agent de vanzare foarte eficient care poate vinde simultan mai multor clienti, un agent de marketing care va promoveaza produsele si serviciile non-stop pe internet, un operator de service amabil care ajuta clientii sa isi rezolve problemele uzuale fara a fi nevoie sa mai apeleze la serviciile altor angajati. In plus, un magazin virtual este un angajat foarte disciplinat, prezent la datorie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, care accepta sa lucreze pentru un salariu mult mai mic decat ceilalti angajati si isi face treaba foarte bine fara a-l interesa cat castiga ceilalti angajati ai firmei dvs.

În ce situatii este nevoie de un magazin online?

Majoritatea firmelor care vand produse sau servicii pot folosi un magazin online pentru a-si creste vanzarile, pentru a oferi suport tehnic si consiliere clientilor, sau pentru a-si promova mai eficient produsele sau serviciile oferite.

Magazinele online nu sunt toate la fel. Unele magazine online ofera un simplu catalog de produse si informatii despre cum se pot comanda aceste produse sau servicii. Altele ofera posibilitatea de a cumpara online produsele dorite si, uneori, sunt integrate cu module de plati care gestioneaza inclusiv aspectele legate de plata bunurilor sau serviciilor. Alte magazine online merg si mai departe, punand la dispozitia clientilor posibilitatea de a configura singuri produsele inainte de a le cumpara.

De aceea, inainte de a va decide ce fel de magazin online este mai potrivit pentru dvs., este necesara o analiza a tuturor acestor aspecte.

Firma noastra realizeaza site-uri de vanzari online adaptate oricarei situatii si, in acelasi timp, va ajuta sa alegeti cea mai buna varianta de magazin online pentru afacerea dvs.

Contactati-ne acum daca sunteti interesati de realizarea unui magazin online! Veti primi o analiza gratuita a necesitatilor si o oferta de pret convenabila! 

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.