Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Optimizare site-uri web

Optimizarea site-urilor web (engl. SEO = Search Engine Optimization)  presupune o serie de lucrari specifice la nivelul paginilor unui site web, atat prin efectuarea unor ajustari de continut si de cod sursa a paginilor, cat si crearea de link-uri si referinte dinspre alte site-uri web, cu scopul de a aduce site-ul optimizat intre primele rezultate atunci cand se face cautarea pe internet dupa anumite cuvinte cheie sau expresii

Ce obtineti printr-un contract de optimizare web

Daca va decideti sa alegeti serviciile de optimizare site-uri web oferite de noi, veti beneficia de:

 • Servicii de calitate cu rezultate foarte bune, care va mentin site-ul in top un timp indelungat
   
 • Analiza continutului site-ului web si sugerarea modificarilor necesare
   
 • Gasirea cuvintelor cheie si expresiilor de cautare cele mai potrivite
   
 • Studiul concurentei existente pe anumite cuvinte cheie
   
 • Crearea fisierelor de tip "sitemap" si trimiterea lor catre motoarele de cautare
   
 • Inscrierea manuala a site-ului in principalele motoare de cautare si directoare web
   
 • Crearea si ajustarea paginilor de eroare de tip "404"
   
 • Raportari lunare ale situatiei site-ului si recomandarile noastre pentru perioada urmatoare


Despre garantii - Important de stiut! 

 • Nici un motor de cautare nu va garanteaza includerea site-ului intr-o anumita pozitie in lista sa de rezultate si nici macar faptul ca veti ramane permanent in indexul sau.
   
 • Exista firme care va induc in eroare promitandu-va ca veti beneficia de pozitionare preferentiala in indexul Google pe o anumita pozitie, incalcand in acest fel chiar ghidul de bune practici emis de Google in care aceste practici sunt considerate drept mincinoase.
   
 • Exista si firme care nu va dau absolut nici un fel de garantie asupra rezultatelor pe care le vor obtine in urma optimizarii, dar va iau banii in avans.
   
 • Noi garantam contractual obiectivele propuse clientilor nostri si ne angajam sa obtinem rezultatele promise, in termenul si in intervalul de pozitionare agreat de comun acord cu clientii nostri.

Despre serviciile de optimizare web

 • Serviciile noastre de optimizare a site-urilor iau in calcul situatia reala a pietei si va garantam contractual pozitionarea intr-un interval pe care il determinam in urma analizei preliminare a cuvintelor cheie si expresiilor de cautare pe care doriti sa le utilizati pentru a va promova site-ul.
   
 • Coral Design ofera pachete de servicii de optimizare site-uri care includ raportari lunare ale situatiei curente si in evolutie, rapoarte de trafic pentru ca dvs. sa stiti in orice moment daca serviciile de optimizare au efectul scontat de dvs. sau nu.
   
 • Fiind la baza o firma de programare, avem cunostintele necesare pentru a interveni chiar in structura interna a site-ului pentru a-l optimiza asa cum trebuie, in timp ce alte firme care ofera servicii de optimizare web nu au nici resursele umane si nici accesul la resursele site-ului pentru a face astfel de modificari de structura. 

Rezultate

Iata cateva dintre cuvintele cheie optimizate de noi in decursul timpului si pozitiile pe care se aflau in ziua in care a fost actualizata aceasta pagina:

Cuvant cheie / expresie Site web optimizat Google
termografie medreflexline.ro  1
kinetoterapie cluj kinetoterapie-cluj.ro 3
microfoane cryton.ro 6
curs contabilitate bucuresti comargo.ro 1
curs contabilitate cluj comargo.ro 1
curs florar  comargo.ro 1
tipar online printup.ro 2
modele carti de vizita printup.ro 3

 Asa cum probabil stiti, cu cat termenul de cautare este mai generic (un singur cuvant, notiune simpla, etc) cu atat este mai greu sau mai anevoios de obtinut o pozitionare buna in rezultatele cautarii.

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.