Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Aproape totul despre site-urile web - Pasul 3: Gazduirea site-ului web

Aveti un nume de domeniu. Aveti chiar si un site web. Urmatorul pas este gazduirea sa pe un server web pentru a-l face accesibil tuturor vizitatorilor.

In principiu, pentru a gazdui un site web este suficient sa aveti un calculator conectat in permanenta la internet, sa aveti alocat un IP real si sa stiti sa configurati serverul web si site-ul in asa fel incat sa functioneze. In realitate este nevoie de ceva mai multe lucruri pentru a face un site web sa functioneze corect si sigur: monitorizarea activitatii server-ului, configurarea unui serviciu de email, filtre anti-spam, sisteme de protectie impotriva atacurilor informatice, soft specializat pentru serverele web, un sistem de baze de date, etc... Toate acestea sunt oferite la pachet de anumite firme specializate in serviciile de gazduire web fie direct, fie prin intermediul reseller-ilor.

 

<< Pasul 2: Realizarea site-ului web Pasul 4: Optimizarea site-ului web >> 

Informatii utile despre internet / web

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.