Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Aproape totul despre site-urile web - Pasul 4: Promovarea site-ului pe motoarele de cautare

Optimizarea site-urilor Web si serviciile de tip SEO

Pentru ca afacerea dvs sa existe online, aveti nevoie de un site web. Pentru a obtine si rezultatele scontate, site-ul trebuie sa fie bine realizat si sa functioneze corect. Dar a avea un site reusit este doar o parte a ecuatiei. Pentru ca site-ul sa aiba succes, trebuie sa aiba vizitatori, iar acestia sa faca exact ceea ce v-ati propus: sa cumpere, sa intre in contact, sa se aboneze la newsletter-ul dvs. etc.

Acest lucru poate fi realizat prin serviciile de optimizare a site-urilor si de imbunatatire a pozitiei lor in lista de rezultate a motoarelor de cautare (SEO – search engine optimization).

Optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare este un proces prin care se imbunatateste volumul si calitatea traficului pe un site web, trafic generat prin procesul normal de cautare in motoarele de cautare. De obicei, cu cat un site este afisat mai sus in lista cu rezultatele cautarii, cu atat va avea mai multi vizitatori.

Acest proces, denumit si indexare a site-urilor, poate viza tipuri diferite de cautare, cum sunt cautarea dupa imagini, cautarea locala (delimitata geografic) sau cautarea pe verticala (orientata pe anumite domenii). Procesul de SEO reprezinta de fapt o adaptare a strategiei de marketing pentru internet. In aplicarea ei se tine cont de modul in care functioneaza motoarele de cautare si de ceea ce cauta utilizatorii de internet. Optimizarea unui site web implica modificarea continutului acestuia si a codului HTML pentru a determina cresterea gradului de relevanta fata de anumite cuvinte cheie si de a inlatura factorii care ar impiedica activitatea de indexare a motoarelor de cautare.

Deoarece optimizarea eficienta a site-urilor pentru motoarele de cautare implica de multe ori si modificarea codului HTML sursa al acestora, ea este deseori incorporata in activitatile de dezvoltare si design de site-uri. Prin acest proces de optimizare se obtin site-uri cu design-uri, meniuri, sisteme de management al continutului si magazine online usor de indexat de catre motoarele de cautare.

<< Pasul 3: Gazduirea site-ului web Pasul 5: Mentenanta site-ului web>> 

 

Informatii utile despre internet / web

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.