Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Vreau un site web pentru firma mea. Ce trebuie sa fac?

Fie ca va ocupati cu vanzari si doriti un magazin virtual, fie doriti noi metode de a atrage clienti si de a consolida imaginea companiei, un site web este raspunsul cel mai potrivit si uneori cel mai ieftin dintre toate metodele de promovare existente la ora actuala pentru afacerea dvs.

Care sunt optiunile dumneavoastra?

Varianta 1 (cea mai rapida) 

 • Ne contactati pe noi.
 • Veti afla de la noi tot ceea ce trebuie sa stiti despre site-urile web si despre pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a realiza site-ul web cel mai potrivit in cel mai scurt timp.

Varianta 2 (pentru cei care vor sa stie totul inainte de a lua legatura cu o firma de webdesign):

 • cititi mai jos un sumar al informatiilor de care aveti nevoie
 • urmariti link-urile din site-ul nostru pentru a afla tot ce vreti sa stiti despre crearea, gazduirea si operarea unui site web. Aveti la dispozitie o pagina de termeni explicativi, un calculator de costuri, si o suita de informatii
 • apoi contactati-ne !  

Ce implica crearea si gestionarea unui site web

Majoritatea celor care au decis ca au nevoie de un site web pentru afacerea lor trebuie sa porneasca la drum punandu-si cateva intrebari importante:

1. Ce idei doresc sa comunice clientilor (sau potentialilor clienti) prin intermediul site-ului respectiv
2. Ce rezultate doresc sa obtina in urma crearii site-ului web
3. Ce probleme doresc sa rezolve prin intermediul site-ului web

In functie de raspunsul pe care dvs. il dati la aceste intrebari, o firma de web design poate deja sa contureze site-ul atat ca structura si organizare a informatiilor cat si sub aspect vizual.

Dumneavoastra, in calitate de clienti va doriti un site web ieftin, de calitate si realizat rapid. Cu alte cuvinte, Ieftin, Bun si Repede. In realitate insa, puteti sa beneficiati simultan de maximum 2 din cele 3 calitati. Oricare 2 dintre ele o vor exclude pe ce de-a 3-a. Un site ieftin si bun se poate realiza, dar o sa dureze ceva mai mult timp, unul bun si realizat rapid nu o sa fie prea ieftin, iar unul realizat rapid si ieftin cu siguranta nu o sa fie foarte bun. Daca intalniti o firma care va ofera toate cele 3 caracteristici simultan, sansele sunt mari sa nu fie o firma foarte serioasa.

Modalitati prin care puteti realiza un site web pentru firma dumneavoastra

1. Variante cu costuri reduse, timp rapid de executie: 

 • Cea mai simpla varianta si poate cea mai ieftina este sa il construiti chiar dumneavoastra pe o platforma de blogging (ex. blogger, wordpress). La prima vedere aceste variante pot sa vi se para avantajoase prin rapiditate si pret, dar trebuie sa luati in considerare faptul ca pentru a folosi oricare din aceste site-uri de blogging trebuie sa aveti un minim de cunostinte despre functionarea lor, ca tot ceea ce contine site-ul astfel creat ramane practic in proprietatea companiilor care va pun la dispozitie instrumentul de realizare a site-ului (blog-ului) si ca nu aveti un control absolut asupra lucrurilor care se intampla in site-ul dvs.
   
 • O varianta ceva mai avansata ar fi sa cautati un sablon de site (web template) gratuit sau platit si apoi sa il adaptati.  Aici aveti avantajul alegerii unui design de site dintre mii de variante puse la dispozitie de site-urile care vand asemenea web template-uri pentru preturi uneori modice (40-70 USD). Dezavantajul acestei metode este ca dupa ce aveti template-ul va fi nevoie de inca ceva munca si cunostinte tehnice pana sa aveti un site web functional.

2. Site-uri de calitate, realizare rapida

 • In cazul in care doriti un site realizat in mod profesionist, care sa va reprezinte 100% ideile si afacerea si care sa iasa in evidenta fata de altele, solutia ar fi sa apelati la o firma de soft care se ocupa cu crearea de pagini web (firme de web-design). Chiar daca investitia initiala poate sa fie ceva mai mare, rezultatul va fi in mod sigur mai bun si mai spectaculos. Un site bine facut poate chiar sa va dubleze profitul fara a fi nevoie de investitii majore in noul site. Este importanta asadar plus-valoarea pe care o aduce acest site afacerii dumneavoastra si modul in care se intampla acest lucru. Desi exista o multitudine de firme de web-design, multe dintre acestea nu au posibilitatea sa  faca orice fel de site-uri. Multe dintre ele nu au specialisti in programare ca sa va poata face un site dinamic (vedeti aici care este diferenta dintre un site web static si unul dinamic) si de multe ori vor incerca sa va ofere o solutie mai simpla care nu este neaparat cea mai buna pentru afacerea dvs.

Cum sa alegeti firma de web design potrivita

Daca ati ajuns in acest punct si considerati ca doriti sa aduceti un plus de valoare afacerii dumneavoastra, nu doar sa aveti o adresa de pagina web care sa apara pe cartile dvs. de vizita, urmatorul pas logic ar fi sa gasiti compania de soft potrivita.

Prin recomandari sau de pe internet?

Alegeti o firma de web design dupa recomandarile altor persoane / firme sau cautand pe internet firme care se ocupa de crearea site-urilor web. Daca tot ati ajuns sa cititi aceasta pagina, e bine sa stiti ca firma noastra se ocupa de crearea site-urilor web si a aplicatiilor software. Este suficient sa ne contactati trimitandu-ne cateva detalii despre dvs. si ceea ce doriti sa realizati si noi vom raspunde solicitarilor dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Locatia conteaza?

Nu este necesar ca firma de web design la care apelati sa fie din acelasi oras cu dumneavoastra. De cele mai multe ori, comunicarea se realizeaza in mod eficient si suficient prin e-mail si telefon. Desi avem sediul in Cluj Napoca, firma noastra are clienti din diferite zone ale tarii: Bucuresti, Alba, Bistrita-Nasaud, Dragasani, etc.

Solutii web tip sablon sau personalizate?

Firmele care va propun din start un model de site web, dar care nu se straduiesc sa va inteleaga nevoile si interesul comercial, va vor oferi un site care nu-si va face treaba decat pe jumatate in cel mai bun caz.

O firma serioasa de web design sau programare web doreste sa afle mai intai tipul de activitate pe care il desfasurati, care sunt clientii firmei dvs. si ce fel de avantaje ar trebui sa va aduca acel site web. Toate aceste lucruri trebuie mai apoi inchegate sub forma unui design grafic corespunzator si a unei structuri de pagini care sa functioneze cu maximum de eficienta in atingerea scopului final al site-ului: cresterea vanzarilor, promovarea imaginii firmei sau atingerea altor obiective pe care vi le-ati fixat.

Etapele necesare pentru crearea si lansarea unui site web

 1. Alegerea unui nume de domeniu
 2. Realizarea propriu-zisa a site-ului web
 3. Gazduirea site-ului web
 4. Intretinerea site-ului web
 5. Promovarea site-ului web

Toate aceste etape sunt prezentate pe larg in articolele dedicate din link-urile de mai sus. Cititi-le cu atentie si veti avea numai de castigat!

Informatii utile despre internet / web

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.