Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Webdesign Cluj

Crearea de site-uri web implica in acelasi timp arta si stiinta. Scopul acestui proces este de a crea un website care sa arate foarte bine si, in acelasi timp, sa permita utilizatorilor gasirea usoara a informatiilor pe care le cauta.

Pentru a obtine site-uri web care sa indeplineasca ambele cerinte, firma noastra de web design din Cluj colaboreaza strans cu clientii, identificand exact care este publicul lor tinta, ceea ce permite gasirea celui mai potrivit web design, atat din punct de vedere grafic, dar mai ales in ce priveste functionalitatea sa.

Repere esentiale in procesul de web design

Consideram ca este foarte important sa cream site-uri eficiente, nu doar site-uri care sa arate frumos. Un site cu un design extraordinar nu isi realizeaza scopul daca utilizatorul nu poate gasi cu usurinta informatiile de care are nevoie. Preocuparea noastra atunci cand realizam un site web nou este sa realizam o combinatie reusita intre un web design atragator si ergonomie, urmarind totodata si o buna pozitionare a acestuia pentru motoarele de cautare. Succesul unui site nu se masoara doar prin frumusetea designului, ci mai ales prin contributia sa la dezvoltarea afacerii. 

Obtinerea detaliilor despre proiectul de web design

Primul pas in realizarea oricarui site web reusit este intelegerea exacta a specificului activitatii dumneavoastra. De aceea, incepem fiecare proiect de web design cu o discutie detaliata cu clientul, in care trecem in revista toate aspectele legate de activitatea sa, dupa care transpunem aceste informatii intr-un model de site eficient si perfect adaptat afacerii. 

Intelegerea publicului dumneavoastra tinta

Cei carora urmeaza sa li se adreseze un site web reprezinta un factor de baza luat in calcul la realizarea web design-ului. De exemplu, daca va adresati unui public tinta mai in varsta, la crearea site-ului vom avea in vedere fonturi mai mari, grafica simpla si o interfata usor de folosit. 

Afacerea dumneavoastra, site-ul dumneavoastra

Atunci cand realizam un site web, avem in vedere ca acesta va apartine si reprezinta afacerea dumneavoastra pe internet. De aceea, va punem la dispozitie intreaga noasrta pricepere si experienta pentru a realiza un site de care sa fiti pe deplin multumit si care va reprezinta.

Solicitati acum o oferta de pret!

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.