Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Fotografie profesionala Cluj

 

Produsele firmei dvs. trebuie puse in valoare prin fotografii de produs de calitate. Pentru aceasta va stam la dispozitie cu  tehnica foto profesionala si oameni dedicati fotografiei de calitate.

De multe ori i-am ajutat pe clientii nostri sa isi umple "rafturile" magazinelor virtuale cu fotografii ale produselor pe care le comercializeaza, prelucrand aceste imagini cu programe specializate si pregatindu-le pentru ochiul deosebit de critic al vizitatorilor.

Este bine stiut si unanim acceptat faptul ca un produs care arata bine se vinde bine. Pentru aceasta, de multe ori nu e suficient sa faceti o poza cu aparatul foto compact sau cu camera telefonului mobil, ci este nevoie de echipamente de studio special concepute pentru fotografia de produs.

Studioul nostru dedicat  fotografiei de produs este dotat cu blitz-uri profesionale de studio, softbox-uri, umbrele de reflexie, blende, corturi de difuzie, surse de lumina continua, mese foto, standuri de lumini, declansatoare wireless pentru blitz-uri, fundaluri foto si multe alte accesorii care nu se regasesc in mod obisnuit in arsenalul unui fotograf de ocazie, fie el si entuziast.

 

Este mult mai simplu si mai economic sa apelati la o firma specializata in realizarea fotografiilor de produs decat sa va dotati cu toate aceste accesorii de care e nevoie pentru obtinerea unor fotografii de calitate.

Costul serviciilor de fotografie pentru produse depinde de:

  • tipul produselor care urmeaza a fi fotografiate
  • dimensiunile si volumul produselor fotografiate
  • numarul de produse si/sau fotografii finale
  • nevoia de prelucrare ulterioara a imaginilor
  • distanta pana la sediul clientului (daca e cazul)

Daca doriti o oferta de pret, va rugam sa luati legatura cu noi fie prin telefon la numarul 0740-311138, fie trimitandu-ne un e-mail la adresa: office@coraldesign.ro

Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru dedicat fotografiei: http://fotografie.coraldesign.ro

 

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.