Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de consultanta IT

Firma noastra va pune la dispozitie servicii de consultanta specializata pentru proiectul Dumneavoastra de site web: de la stadiile premergatoare realizarii proiectului de site, alegerea celor mai bune tehnologii software si platforme hardware, integrarea in proiectul de site a serviciilor de marketing si identitate vizuala ale firmei dvs, adaptarea acestor strategii de marketing si management la mediul virtual, realizarea si incorporarea elementelor de new media si social media, pana la urmarirea si cuantificarea rezultatelor obtinute, adaptarea din mers a strategiilor utilizate si identificarea unor metode noi de a va creste vanzarile.

> Consultanta pentru realizarea site-ului web:

  • Consultanta initiala: se desfasoara in etapa premergatoare realizarii unui site si are in vedere discutii preliminare pentru intelegerea temeinica a activitatii clientului si identificarea segmentului de piata caruia i se adreseaza. Acest lucru e un factor important in realizarea unui site web eficient si usor accesibil.
     
  • Consultanta pe parcursul dezvoltarii proiectului de web design

  • Consultanta post realizare site web - activitate de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare.

> Consultanta E-marketing si Content Marketing

> Implementarea unor sisteme de monitorizare, predictie si simulare pentru strategiile de e-marketing

> Campanii de email marketing

> Integrare site web cu serviciile de social media

> Gestionare campanii de publicitate AdWords

> Realizare clipuri video de prezentare

> Realizare fotografii profesionale

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.