Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Aplicatii software personalizate

Coral Design este partenerul dvs. pentru proiectele de programe software necesare firmei dvs. Va stam la dispozitie cu solutii informatice pentru automatizarea si eficientizarea activitatii din cadrul firmei dumneasvoastra. Daca sistemul informatic pe care il folositi este depasit sau pur si simplu nu va este comod sa-l folositi, atunci aveti nevoie de un sistem informatic facut dupa specificatiile dvs. Multe sisteme de tip ERP va constrang sa va desfasurati activitatea dupa un alt tipar decat cel pe care il doriti dvs, doar pentru ca asa au fost ele concepute de firma care v-a furnizat programul. Dar cum activitatea firmei dvs. este normal sa o controlati dvs, nu programul ERP cumparat, e normal sa puneti software-ul in slujba firmei, nu invers. De aceea, va oferim urmatoarele tipuri de aplicatii personalizate:

Solutii de gestiune interna a firmei

Rolul aplicatiilor de gestiune interna este acela de a usura comunicarea intre departamente si obtinerea facila unor date sintetice, reducand costurile de exploatare si nevoia de a introduce de mai multe ori acelasi set de date in mai multe aplicatii separate. O solutie integrata de gen ERP ar putea sa fie prea mult prea costisitoare pentru firma dvs. Din acest motiv, in unele situatii solutiile personalizate sunt de preferat celor ERP, care sunt destinate in special firmelor mari. {mai multe detalii}

Software specializat pentru afacerea dvs.

Coral Design creeaza programe software la cerere pentru clientii care vor sa isi automatizeze anumite activitati din cadrul firmei si nu pot face asta cu programele pe care le au in prezent sau cu programe deja existente. {mai multe detalii}

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.