Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Solutii software pentru problemele dvs

Servicii de gazduire a site-urilor web

Un site web nu poate aduce firmei nici un beneficiu daca nu este disponibil tuturor vizitatorilor. Pentru a putea fi vizitat de publicul larg, un site web  trebuie sa fie gazduit pe un server web care sa "serveasca" paginile sale oricarui vizitator care doreste sa le vada.

Serviciile de hosting (gazduire web) sunt foarte variate. Exista o multitudine de parametri tehnici care fac ca pretul serviciului sa fie mai mic sau mai mare. De obicei, firmele care realizeaza un site web stiu cel mai bine ce fel de serviciu de gazduire web este potrivit pentru un site web in functie tehnologiile de programare pe care le-au folosit la crearea site-ului si de numarul de vizitatori pe care o sa ii atraga acel site web.

Coral Design ofera servicii de gazduire web foarte avantajoase pentru site-urile pe care le realizeaza. In functie de tehnologia folosita la crearea site-ului si de specificul acelui site web putem sa apreciem cel mai bine care este cel mai potrivit tip de serviciu de gazduire si sa alegem cea mai ieftina varianta posibila, fara a afecta calitatea serviciului.

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.