Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Evaluarea costurilor pentru realizarea si operarea unui site web

Raspundeti la cateva intrebari simple referitoare la site-ul dorit de dvs. si puteti sa aflati imediat costurile estimative implicate de realizarea unui astfel de proiect.

Estimari ale costurilor de realizare si operare
pentru primul an de functionare:

Costuri fixe: € 0.00

Costuri lunare: € 0.00
Note:
  1. La calcularea acestor costuri nu au fost luate in considerare eventuale discount-uri si oferte promotionale. De aceea, va rugam sa ne contactati pentru a afla eventuale discount-uri, oferte promotionale si de ce nu, sa negociati aceste costuri.
  2. Pentru pachetele de servicii web (pct. 3) comandate pe o perioada mai lunga se aplica reduceri fata de pretul de baza.
  3. Costurile sunt exprimate in euro si nu contin TVA

1. Informatii despre numele de domeniu


2. Informatii despre tipul de website dorit


3. Servicii suplimentare pentru site

4. Servicii de identitate vizuala

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.