Previous Next

Coral Design: Creare site-uri web si aplicatii software personalizate

Oferim servicii complete pentru firma dvs: site-uri web (creare, gazduire, optimizare), aplicatii software la cheie, consultanta IT.

Gazduire web pentru site-ul dvs.

Oferim servicii de gazduire de calitate pentru site-urile web pe care le dezvoltam. Cu noi aveti asigurate toate serviciile ce tin de site-ul web: crearea, gazduirea si optimizarea site-ului. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Optimizare site-uri web pentru motoarele de cautare

Oferim servicii de optimizare pentru site-uri web. Top 10 Google este tinta noastra si o atingem. Social media si promovarea afacerii dvs. pe internet!

Creare magazine online

Spre deosebire de alte firme de web, noi cream magazinul online dupa specificul afacerii dvs, nu va transformam afacerea in ceva ce au toti ceilalti. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Site-uri web optimizate pentru dispozitive mobile!

Cum arata site-ul dvs. pe iPhone? Dar pe un device care foloseste Android? Ce-ati zice de un site care sa arate la fel de bine oriunde ar fi vizionat? Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Servicii de calitate la pret avantajos!

Pentru dvs. am creat un calculator / simulator de costuri pentru crearea site-urilor si serviciile conexe. Contactati-ne acum pentru o estimare de pret personalizata.

Creare site web pentru dispozitive mobile

Site-urile web sunt tot mai des vizitate de utilizatori care folosesc tablete, smartphone-uri sau alte dispozitive care afiseaza continutul site-ului pe monitoare mai mici decat calculatorul sau laptopul traditional.

Iata un grafic al evolutiei vizitatorilor care folosesc astfel de dispozitive mobile in ultimul an (2012-2013):

Asa cum puteti observa, in ianuarie 2012 erau 456 dispozitive mobile care au accesat site-ul web monitorizat iar dupa un an (ianuarie 2013) numarul acestora a ajuns la 1773 si tendinta este de crestere accentuata ...

Acest lucru se  traduce in faptul ca, nu peste mult timp, numarul celor care vor accesa site-urile folosind dispozitive mobile va egala si apoi va depasi numarul celor care il acceseaza de pe calculatoare normale. De aceea, daca acum sunteti in faza in care planuiti sa creati un site web, este bine sa luati in considerare realizarea site-ului in asa fel incat el sa fie compatibil cu dispozitivele mobile.

De exemplu, incercati sa accesati acest site web folosind un dispozitiv mobil. Scanati cu telefonul mobil codul QR de mai sus pentru a accesa rapid site-ul nostru. Veti observa ca tot continutul site-ului se aranjeaza corect pe ecranul telefonului mobil sau a tabletei si nu sunteti nevoiti sa faceti zoom  si scroll in stanga si in dreapta ca sa puteti citi aceste informatii.

Aceasta este una din functionalitatile site-urilor optimizate pentru afisarea pe ecranele smartphone-urilor si dispozitivelor mobile. Un site web care nu a fost optimizat pentru asa ceva, va fi micsorat pe ecranul smartphone-ului sau tabletei si va arata cel putin ciudat, ca sa nu spunem mai mult.

De asemenea, imaginile care se folosesc in versiunea mobila a site-ului trebuie sa aiba dimensiuni mai mici pentru a se incarca mai rapid. Se tine cont si de alte caracteristici specifice ale dispozitivelor mobile, cum ar fi lipsa functiilor de mouse-over si dimensiunea minima a elementelor pe care se poate executa "click", etc.

Daca aveti nevoie de un site web optimizat pentru afisarea pe dispozitive mobile, va invitam sa ne contactati. Suntem bucurosi sa dezvoltam alaturi de dvs. un site web modern si de care sa fiti mandri. 

 

Creare site-uri web

Concept grafic personalizat, optimizare pentru afisarea pe monitoare si pe dispozitive mobile. Preturi de la 99 Euro.

Magazine online

Aplicatii complexe de e-commerce realizate dupa cerintele clientilor. Integrare cu procesoare de plati.

Optimizare site SEO

Doriti sa va vedeti site-ul Top 10 Google? Noi va garantam contractual rezultatele promise.

Gazduire web

Pachet complet de gazduire adaptat specificului site-ului web. Server de e-mail, backup zilnic. Abonamente de la 2.50 Eur/luna.